Δείτε βίντεο από κλειστά καταστήματα 11/8/20 σε παραλία, Αγ.Κων/νο και Ιάσονος

ΚΛΕΙΣΤΑ από χθες Τρίτη 11/8/20 τις 12 τα μεσάνυχτα έως στις 7 το πρωί στον Βόλο τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος λόγο έκτακτων μέτρων.

Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για τον κορωνοϊό όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από την Τρίτη 11 μέχρι την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 θα κλείνουν στον Βόλο, σύμφωνα με απόφαση της Κυβέρνησης. 

Όπως ανακοινώθηκε, αναστέλλεται σε ολόκληρη τη χώρα κάθε δημόσια εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες είναι όρθιοι, περιλαμβανομένων συναυλιών και παραστάσεων.


Το volosevents έκανε στις 12 το βράδυ βόλτα στη παραλία, τον Άγιο Κων/νο και την ιάσονος και η κατάσταση που θα δείτε στις οθόνες σας ήταν άκρως απελπιστική.

Εν μέσω 15Αύγουστου όλη η εστίαση ΚΛΕΙΣΤΗ!
Δείτε τα 3 βίντεο...

Παραλία Βόλου

Ιάσονος

Εκκένωση στον Αγ. ΚΩΝ/ΝΟ...12 νταν κλειστά
Με βάση τα στοιχεία και το επιδημιολογικό φορτίο αποφασίστηκε, από τις 11 μέχρι τις 23/8 η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12.00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7.00 το πρωί στις εξής περιοχές:

-Τις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
-Τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας,
-Τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.


-Η απαγόρευση δύναται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.


Βίντεο: Νικολέτα Κουλέτσιου
Πληροφορίες από https://e-thessalia.gr/

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!