1ο φεστιβάλ Yachting και Γαστρονομίας|8 έως 11 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Βόλου!

Το πρώτο φεστιβάλ Yachting στον Βόλο “Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία” θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Οκτωβρίου στο λιμάνι της πόλης. 
Διοργανώνεται από την εταιρία Mact Media Group, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και υποστηρικτές τον Δήμο Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Στο φεστιβάλ, θα πάρουν μέρος, πάνω από 60 συμμετέχοντες που ασχολούνται με το Yachting, τον Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία, καθώς και 100 σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα προϊόντα, να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια του φεστιβάλ που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.
Στόχος του φεστιβάλ είναι να αναδείξει το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη την Ελλάδα. 

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν εταιρίες θαλάσσιου τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!