Η γνωστή τηλεπερσόνα Κασσάνδρα Κανιόγλου "ξαναχτυπά" με το Hamsa coffee & more!

Η αγαπημένη μας Θεσσαλονικιά τηλεπερσόνα Κασσάνδρα Κανιόγλου που κατά καιρούς έχει απασχολήσει θετικά μεγάλα και γνωστά τηλεοπτικά κανάλια, social media και τον τύπο, επέστρεψε δυναμικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με το νέο της επιχείρημα "Hamsa coffee & more".
Το Hamsa είναι το πρώτο της κατάστημά καφέ - bar bistro, με νότες ανατολής, και αυτό που το κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα καφέ παγκοσμίως (πέρα από την υπέροχη τοποθεσία του) είναι το υψηλό επίπεδο στις παροχές του, και στην εξυπηρέτηση.

Πίσω από την επιτυχία του Hamsa βρίσκεται ο πολυβραβευμένος και γνωστός store general manager Μιχάλης Κωτσάκης...
και ο Άρης Πασχάλογλου ειδικός designer στους χώρους των καφέ, εστίασης & bar.
Το Hamsa είναι ένα ανατολίτικο μαγαζί στο κέντρο της πόλης, που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για πελάτες που θέλουν να απολαύσουν τις υπηρεσίες καφεμαντείας, χαρτομαντείας, χειρομαντίας καθώς και τον ανατολίτικο ναργιλέ που φτιάχνεται από επαγγελματίες ...από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ με ακούσματα σε ρυθμούς Βoho & Εthnik.

*Τελευταία εμπλούτισε το κατάλογο του προσθέτοντας πέρα από τα ροφήματα, τα ποτά και τον καφέ, ούζο, τσίπουρο και πολλά εδέσματα για τους μερακλήδες.
Το πολυτάλαντο κορίτσι Κασσάνδρα Κανιόγλου δεν σταματάει όμως εδώ ...καθώς η δημιουργικότητά της δεν βρίσκει ποτέ "ταβάνι".

Εκτός του ότι δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με την τηλεόραση που τόσο πολύ αγαπάει, ετοιμάζει δυνατή επιστροφή από Σεπτέμβρη σε πανελλαδικό κανάλι με νέα πρόσωπα και δυνατούς συντελεστές!
Η επιχειρηματίας το τελευταίο εξάμηνο δηλώνει πολύ καλα συναισθηματικά και πιο δυνατή από ποτέ για να δημιουργήσει νέα πράγματα (πόσα ακόμη;;;).

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

"Hamsa coffee & more"
Ιωάννου Δέλιου 4
Περιοχή συντριβάνι, Κέντρο Θεσ/νικης
Τηλ. 231 431 0986 & 697 157 9089

https://www.facebook.com/Hamsa-coffee-more-114476443341202/

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!