Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Τσαικοφσκι "Η Λίμνη των κύκνων" το παραμύθι των παραμυθιών.
Η Λίμνη των κύκνων μας ταξιδεύει στο όνειρο, στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών . Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου μας οδηγεί μικρούς και μεγάλους, πίσω στην αθωότητα.Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. Στην πριγκίπισσα έχει κάνει μάγια ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ. Κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο την νύχτα .
Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την ιδία του την ζωή. Η αγνή αγάπη νικάει πάντοτε το κακό.
Η Λίμνη των κύκνων-Περιοδεία
Κυριακή 29/3 στο Αχίλλειον
Παραστάσεις 12:00 και 17:30
Εισιτήρια από 8,00€
https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/h-limnh-twn-kuknwn/
Στην παράσταση παίζουν και χορεύουν
Αδαμοπούλου Π., Γερωνυμάκης Μ. Κοντός Α., Λάλλου Κ., Παγκάλου Δ, Τσελίκη Μ., Χονδρογιάννη Ε., Χρυσάνθου Δ., στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος.
Σκηνοθεσία: Παπαίωανου Δημήτρης
Χορογραφίες: Παγκάλου Δήμητρα
Σκηνοθετική επιμέλεια & υποκριτική διδασκαλία:
Φιλιππόπουλος Αλέξανδρος
Κινηματοθέατρον Αχίλλειον - Βόλος
Κουμουνδούρου με Ιάσονος
242 103 2818.