Χορεύοντας την Ιεροτελεστία της Άνοιξης στο Μουσικό χωριό

Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης είναι μια πλούσια και γενναιόδωρη μουσική που παρέχει μια μεγάλη παλέτα χορευτικών προσεγγίσεων. 

Με αφορμή τη μουσική θα εξερευνήσετε πώς μπορεί να σωματοποιηθεί και να χορέψετε όντας ένα με αυτήν. Να την ακολουθήσετε, να προηγηθείτε, να συναντηθείτε να αναπνεύσετε τον ίδιο αέρα, να συμπορευτείτε.
Στο εργαστήρι θα δουλέψετε ομαδικά, θα αυτοσχεδιάσετε, θα μάθετε δοσμένες χορευτικές φράσεις μοντέρνου και σύγχρονου χορού, θα προτείνετε δικές σας ενώ θα δουλέψετε και τεχνικά.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν γνώση μιας σωματικής πρακτικής. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ή σπουδαστές χορού, τσίρκου, ηθοποιοί με ιδιαίτερη σωματική οπτική, μουσικοί με ενδιαφέρον και κλίση στις παραστατικές τέχνες κ.α.

Στο τέλος του κύκλου θα γίνει χορευτική παρουσίαση με ζωντανή εκτέλεση του έργου Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Igor Stravinsky (πιάνο για τέσσερα χέρια).


Συνιστώμενος εξοπλισμός: μαλακά/το δυνατόν ευέλικτα παπούτσια, δεδομένου ότι θα δουλέψετε πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες: 
γη, ξύλινο πάτωμα και πέτρα (πλακόστρωτο). Προαιρετικά στρώμα yoga ή υφασμάτινο.

19 Αυγ στις 10 π.μ. – 25 Αυγ στις 10 μ.μ. στον Αγιο Λαυρέντιο Πηλιου στο Μουσικό χωριο.

Διάρκεια: 33 ώρες
Ωράριο: 10.00 – 14.00 (ομάδα εργαστηρίου)
17.00 – 19.30 (ομαδικά sessions, εργασία με άλλες ομάδες, διαλέξεις)
Περιορισμένες θέσεις (max 18)
Γλώσσα: ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!