''Ο λαγός και η χελώνα'' στο θερινό θέατρο Μελίνα Μερκούρη

To ''Mικρό Θέατρο Λάρισας'' παρουσιάζει την παιδική παράσταση ''Ο λαγός και η χελώνα'' σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη, που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στον Βόλο.
Την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο Θερινό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" στο Βόλο.

Λίγα λόγια για το έργο…
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη μας, μια παιδική παράσταση πουθα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας αλλά και στις μνήμες των μεγαλύτερων φίλων μας. 

Ο Λαγός και η Χελώνα, Η Αλεπού και το Κοράκι, Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, Η Αλεπού και τα Σταφύλια, Η Αλεπού και ο Τράγος ,ο Ψεύτης Βοσκός & ο Ηλιος και Βοριάς, μετρούν αιώνες ιστορίας και δεν παύουν ποτέ να αποτελούν την επιτομή της ηθικοδιδαχής.


Μέσα από τον συμβολικό και αλληγορικό τους χαρακτήρα, οι μύθοι του Αισώπου έχουν ιδιαίτερη χάρη, θαυμαστή απλότητα κι άφταστη διδακτικότητα. Με τη μοναδική ικανότητα του Αισώπου να δίνει στα ζώα των μύθων του ανθρώπινη ιδιότητα, ψυχή και λαλιά, αλλά και το επιμύθιο που ήταν πάντοτε απλοϊκό κι εύληπτο για τα παιδιά. 

Ετσι και στην παράστασή οι εξανθρωπισμένοι ήρωες διδάσκουν αλλά πρώτα μαθαίνουν και οι ίδιοι από τα παθήματά τους.


Προπώληση: 
- Βιβλ/λειο Greek books, Αντωνόπουλου & Ιάσονος
τηλ 24210 32797 & 
- Κατάστημα Κεχαΐδης, τηλ 24210 37891
Προπώληση 8€ - Ταμείο 10€.
Τηλ. 697 479 7109.

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!