Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής με τους "Band Fatale" στη Κουμουνδούρου

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 9 μ.μ., στο δρόμο μεταξύ Κουμουνδούρου ανάμεσα Δημητριάδος & Ιασονος θα βρίσκεται η μπάντα Band Fatale για ένα μοναδικό live με reggae, ska & rockστα πλαίσια Ευρωπαϊκή Γιορτη Μουσικης με τη συμμετοχή του Poco Pico και του Ritsa's Bar.

Μέλη συγκροτήματος
Μάκης Σύψας: κρουστά,φωνητικά,χορός
Γιάννης Τσούκας: μπαγλαμάς,φωνή
Γιάννης Μπαλτής: μπάσο
Νίκος Σιτοκωνσταντίνου: όμποε,σαξόφωνο
Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου: ντραμς,κρουστά
Δημήτρης Μαρκίδης: ηλεκτρική κιθάρα
Βαγγέλης Φωτιάδης: κιθάρα,μελόντικα,φωνή
Γιώργος Αγγελάκης: τρομπόνι

Μπαγλαμάς με κλασικό ήχο από όμποε και φλάουτο;Αφρικανικά djembe με σαξόφωνα,μελόντικες και ηλεκτρικές κιθάρες; Ε αυτό το μείγμα σε ρυθμούς reggae ska rock είναι οι Band Fatale!

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των ημερών εδώ

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής - 21 - 23 Ιουνίου 2019 στο Βόλο

Βιογραφία
Ήταν μια παρέα σε ένα λύκειο σε έναν προηγούμενο αιώνα που είχε σχηματίσει για λόγους καλλιτεχνικούς μα ίσως περισσότερο"ερωτοπαγιδευτικούς" τους Fac Andante, μία μπάντα που - όπως έλεγε και το όνομά της- ήθελε να τα κάνει όλα αργά,για να τα απολαμβάνει και να τα ευχαριστιέται. 

Πιστά λοιπόν σε αυτή τη θεωρία, δύο μέλη της παρέας ίδρυσαν τους Band Fatale, που για μερικά χρόνια περιοδεύαν στα liveάδικα της Θεσ/νίκης (Cafe Americain,Funkey,Παπαγάλος κ.ά), ώσπου πέρασε ο καιρός και το 2010 άρχισε η παρέα να ενώνεται - πάντα με αργούς ρυθμούς σε αντίθεση με την playlist που κινείται ανάμεσα στο allegro και το presto- και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μέχρι να φτάσει τη σημερινή της μορφή: ένα μουσικό ύφος reggae,ska,rock με συνύπαρξη πάνω στη σκηνή μπαγλαμά,σαξοφώνου,όμποε,τρομπονιού,djembe και ηλεκτρικού ήχου, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχόχρωμα.
Μην αναφέρουμε την έντονα χορευτική διάθεση..

Η μπάντα από τότε έχει παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές στο Βόλο, τη Θεσ/νίκη, την Αθήνα και άλλες πόλεις, ενώ έχει συμμετάσχει σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ μουσικής:
River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, Φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους, Ark Festival, Volume Festival,Φεστιβάλ Πηνειού, Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, Los Almiros Fest, Φεστιβάλ Βεδικούσας, Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας, Φεστιβάλ Αναιρέσεων

Και είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικούς έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες όπως:
Γ.Αγγελάκα, Γ.Χαρούλη, Imam Baildi, Maraveyas, Illegal, Locomondo, Dub Pistols, Παύλο Παυλίδη & the B-Movies, Tsopana Rave, Δ.Πουλικάκο, Λ. Μπαλάφα,  Μ.Ζαμάνη,ΜΠΛΕ, Σπ. Γραμμένο, Baildsa, Κακό Συναπάντημα, Vodka Juniors, Wedding Singers, Koza Mostra, The Speakeasies Swing Band).

To Noέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή το πρώτο τους cd "Μοιραία Συνάντηση".

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!