Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στον Βόλο

Την μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγυρίζει η Εκκλησία μας την Τρίτη 21/5.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο περικαλλής Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου Βόλου, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στις 7 μ.μ. θα ψαλεί ο Μεθεόρτιος Πανηγυρικός Εσπερινός και αμέσως μετά, στο προαύλιο του Ναού, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών ομάδων της Μαγνησίας, με την συμμετοχή πενήντα (50) και πλέον Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας, σε συνεργασία με τον φορέα Πολιτισμού της Τοπικής μας Εκκλησίας «Μαγνήτων Κιβωτός». Θα ακολουθήσει παραδοσιακό πανηγύρι.

Ολόκληρο το πρόγραμμα των ιερών Ακολουθιών και των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Πανηγύρεως του Ναού δημοσιεύεται εδώ και  εδώ.

Την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης πανηγυρίζουν επίσης:
Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μαράθου
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Βαρνάβα Σαράτση, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης 111Π.Μ.
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρυναίνης
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Πρωτ. Βασίλειος Ακριβόπουλος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γαύριανης
Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!