Η εκπομπή «Από τόπο σε τόπο» έρχεται για γυρίσματα στην Αγριά

Στο πλαίσιο των ενεργειών του ΤΟΜΕΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς, το Ίδρυμα «ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» για την προβολή και ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής, και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ διοργανώνεται μουσικοχορευτική εκδήλωση το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 στην Αγριά και στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Αγριάς.

Με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση και μετά από πρόσκληση του Τομέα Νεότητος και Πολιτισμού θα βρίσκεται στην πόλη μας τις επόμενες ημέρες, η Τηλεόραση της Βουλής των Ελλήνων και η πολιτιστική-μουσική εκπομπή “Από τόπο…. σε τόπο”.

Η εκπομπή “Από τόπο….σε τόπο” αποτελεί ως γνωστόν την ευχάριστη έκπληξη της Ελληνικής Τηλεόρασης, αφού κάθε Κυριακή μεσημέρι (12.00-14.00) συγκεντρώνει υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης, καθιστώντας την πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού σε Ελλάδα και σε Ομογένεια!

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο αγαπημένος Μουσικολόγος- Λαογράφος Χρήστος Μυλωνάς, ο οποίος περιοδεύει “πόρτα πόρτα” και “χωριό χωριό”, σε κάθε γωνιά της xώρας μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά, τα αξιοθέατα, τα ήθη και τα έθιμα και την τοπική μουσική παράδοση στην αυθεντική και γνήσια μορφή της. 

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν αρκετές ημέρες και θα αναδειχθούν πολύτιμες πλευρές του τόπου μας, όπως τοπικά προϊόντα, τα Μοναστήρια της περιοχής μας, τα Μουσεία, του και οι φυσικές ομορφιές της πόλης μας.

Το μουσικό μέρος της εκπομπής, διανθισμένο με σκοπούς και τραγούδια της περιοχής μας θα μαγνητοσκοπηθεί στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!