"Λεγεώνα" - Παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Αντάμη στο Δίαυλο

Το Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και οι Εκδόσεις Χαραμάδα διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Αντάμη, "Λεγεώνα" την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Διαύλου. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Ελένη Σταμούλη, δημοσιογράφος
Λεωνίδας Χριστοδουλίδης, φιλόλογος
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Σύνθια Μπατσή

Ο Πόλεμος των Εσωτερικών Ινδιών έχει τελειώσει και η Τετραρχία ετοιμάζεται να δώσει λύση στο μεγαλύτερο μυστήριο πραγματοποιώντας την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Θάνατο. Την ίδια ώρα, σε ένα από τα νησιά του Μεταρχιπελάγους, στη χώρα των Γαζαρηνών, στη Διαρκή Σύνοδο του Άγρυπνου Διευθυντηρίου, κάτω από τα σανίδια μιας αίθουσας χορού και μέσα σε μια επιστολή, γραμμένη ένα βράδυ μες στο κελί μιας φυλακής, άλλα νέα και απρόσκλητα μυστήρια γεννιούνται.

Ο Γιάννης Αντάμης, μετά το «Ανταμομπίλ» και τα καθημερινά του σύντομα διηγήματα, επιστρέφει με ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν από δέκα χρόνια. Κρυμμένο τόσο καιρό στα συρτάρια της μνήμης κάποιου υπολογιστή, το ανακάλυψαν οι Εκδόσεις Χαραμάδα και το έβγαλαν στη φόρα. Άλλοτε φλερτάροντας με τη λογοτεχνία του φανταστικού και την πολιτική σάτιρα και άλλοτε μπλέκοντας με τη θεολογία και τον υπαρξισμό, η «Λεγεώνα» έρχεται να προτείνει μια νέα περιπετειώδη αφήγηση.

«Δίαυλος»: Σκενδεράνη 11, Βόλος.
Τηλ. 24210-25363

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!