Χαριστικό - ανταλλακτικό παζάρι στα πλαίσια του 4o ΠΟΠ fest στο Πεδίον Άρεως

Το Χαριστικό - Ανταλλακτικό Παζάρι στήνεται στα πλαίσια του 4o ΠΟΠ FEST το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Πεδίον του Άρεως Βόλος στην Λεωφόρο Αθηνών, και θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι την ανατολή του ηλίου κατά την ώρα λήξης του Φεστιβάλ.

Φερε ράστα - Πάρε γλάστρα, Φερε μπλουζάκι - Παρε CDακι, Μη φέρεις τίποτα - Πάρε μόνο, Μην πάρεις τίποτα - Φερε μόνο. Ρούχα, cd, κασέτες, περιοδικά, παπούτσια, κοσμήματα, μουσικά όργανα, κουζινικά, σκούπες, περούκες, κάλτσες, γλάστρες, με φυτά ή χωρίς.

Αντί να κρατάτε σε ντουλάπες και αποθήκες ή να πετάτε πράγματα που δε χρησιμοποιείτε, τα αφήνετε & παίρνετε μόνο ότι χρειαζόσαστε σε καλή κατάσταση & καθαρά.

Η Πολιτιστική Ομάδα Πανεπιστημίου λειτουργεί ως ένας κοινός τόπος διάδρασης των φοιτητών σε πλαίσια αυτομόρφωσης. 
O καθένας μπορεί να ασχοληθεί με οποιοδήποτε κοινωνική, πολιτική και περιβαλλοντική θεματική τον απασχολεί, μέσω των υποομάδων που αναφέρονται: 
στον κινηματογράφο, στο μουσικό αυτοσχεδιασμό, στη συγγραφή-ποίηση, σε συζητήσεις περί... , στον σχεδιασμό και υλοποίηση διαδραστικών κατασκευών και οτιδήποτε άλλο προταθεί. Επίσης, προσκαλούνε οποιονδήποτε έχει την επιθυμία να προσφέρει τις γνώσεις του, μέσω της υλοποίησης ανοιχτών εργαστηρίων.
Ο χώρος του πανεπιστημίου είναι το περιβάλλον όπου η γνώση δεν περιορίζεται στις ώρες των προκαθορισμένων μαθημάτων, αλλά αποτελεί πεδίο έκφρασης, προβληματισμού και συμμετοχής σε συλλογικές δραστηριότητες.

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!