2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Ομάδων Μαγνησίας στον Άγ. Κωνσταντίνο

Συμμετέχουν 52 χορευτικά συγκροτήματα από ολόκληρη τη Μαγνησία - Τρίτη 21 Μαΐου 2019, ώρα 19.00, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο πλαίσιο και της φετινής πανήγυρης των Αγίων, πέραν του πλήθους των θρησκευτικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, μετά τη μεγάλη περσυνή επιτυχία, το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2019, στις 19:00, το 2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορευτικών Ομάδων Μαγνησίας, που έχει τίτλο: «…με χορούς κυκλωτικούς, πάντα ν’ ανταμώνουμε

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν οι φορείς της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και το Χορευτικό Σύνολο Γυναικών «Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ».

Χορευτικές ομάδες απ’ όλη τη Μαγνησία και σύσσωμη η πόλη, θα ανταμώσουν και θα εορτάσουν στην παραλία του Βόλου παραδοσιακά με ζωντανούς ήχους κλαρίνων, ζουρνάδων, κρουστών, λύρας και βιολιού.

Ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής, επιτεύχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά την περσυνή διεξαγωγή, τόσο που ήταν καθολική η απαίτηση της φετινής διοργάνωσης. Το Χορευτικό Σύνολο της Ι.Μ.Δ. «Η Δημητριάς», στοχεύει στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χορευτικών ομάδων και την επίτευξη καλύτερης επικοινωνίας των ανθρώπων που ασχολούνται με την παράδοση, τον πολιτισμό και τον χορό.

Η «Μαγνήτων Κιβωτός» και όλα τα χορευτικά σύνολα, καλούν τους πολίτες να αγκαλιάσουν και αυτή την προσπάθειά τους.

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!