Ανοιξιάτικο παζάρι του ΕΕΕΕΚ Βόλου στον Άγιο Νικόλαο

Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Απριλίου από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ διοργανώνεται από το ΕΕΕΕΚ Βόλου ανοιξιάτικο παζάρι με έργα των εργαστηρίων τους στην πλατεία Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου. 

Φυτά από τη γεωπονία, λαμπάδες από την κεραμική, παρασκευές από τη μαγειρική και προϊόντα της εικονικής επιχείρησης «ΔΡΥΙΔΕΣ» θα είναι διαθέσιμα στο «Ανοιξιάτικο παζάρι» του σχολείου για να ενισχύσετε την προσπάθεια των μαθητών. 

Παράλληλα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείτε και να μάθετε από κοντά την δουλειά των εργαστηρίων τους.

Άνοιξη είναι... βεράντες και κήποι μια ανανέωση τη χρειάζονται μετά τον βαρύ χειμώνα... Το εργαστήριο γεωπονίας του ΕΕΕΕΚ, φρόντισε στο Ανοιξιάτικο παζάρι να έχετε πολλές επιλογές και όσες συμβουλές θέλετε από τους γεωπόνους τους

Το εργαστήριο κεραμικής έβαλε πολλούς φούρνους, μαθητές και εκπαιδευτικοί με νέες ιδέες, να εργάζονται μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό για να βρείτε καλόγουστες χειροποίητες λαμπάδες για κάθε ηλικία και φύλο.

Οι Δρυίδες του ΕΕΕΕΚ Βόλου Σχολική Εικονική Επιχείρηση θα είναι στο ανοιξιάτικο παζάρι με τα οικολογικά προϊόντα τους. Οι μικροί επιχειρηματίες έκαναν θαύματα φέτος και δουλεύουν σκληρά παρά τις απουσίες μελών τους στο πρόγραμμα Erasmus+ για να είναι έτοιμοι στην ανοιξιάτικη έκθεση.

Με την υποστήριξη από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων
Να είστε εκεί.!