Απογευματινό πάρτι με guest τους Timothy J. Fairplay & Anatolian Weapons στο Rekviem

Την Κυριακή 24 Μαρτίου από τις 17.00 το Rekviem παρουσιάζει το πρώτο Music Without Borders, ένα φιλόδοξο νέο project, μια σειρά από απογευματινά parties, που θα φιλοξενήσουν διάφορους εκλεκτούς διεθνείς καλλιτέχνες, πρωτοπόρους της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. 

Σ’ αυτό το πρώτο session, υποδεχόμαστε τον σπουδαίο Άγγλο Timothy J. Fairplay, με τον Anatolian Weapons από την Αθήνα στο opening set. 

Line up: Timothy J. Fairplay Anatolian Weapons + Local Support (TBA)
Order Of Business: 17:00 - 01:00 
Main Acts 01:00 - End After Party 

Free Entrance

[ Timothy J. Fairplay ] Crimes Of The Future / Charlois London, UK DJ
Παραγωγός, συνιδιοκτήτης και curator δισκογραφικής, το 1/2 των The Asphodells μαζί με τον Andrew Weatherall και βασικό μέλος του διάσημου βρετανικού studio Scrutton Street Axis, o Timothy J Fairplay έχει γράψει αναμφισβήτητα τη δική του ιστορία στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να το κάνει μέσα απ’ τις πολλές του ιδιότητες. Ξεκίνησε ουσιαστικά απ’ το Scrutton Street Axis, όπου το 2006 ως μηχανικός ήχου, βοήθησε τον Andrew Weatherall να σχηματίσει τον χαρακτηριστικό του ήχο και έπειτα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν το συγκρότημα The Asphodells το 2013, κάνοντας θράυση με το debut album ‘Ruled by Passion, Destroyed By Lust’ και αποκτώντας φανατικούς οπαδούς. 

Η συνέχεια ήρθε με την Crimes of the future, δισκογραφική εταιρεία που γεννήθηκε μέσω του ομώνυμου clubnight που διατηρούσε με τον φίλο του και συνιδιοκτητη της δισκογραφικής, Scott Fraser στο πασίγνωστο The Berkley Suite της Γλασκώβης, το οποίο έχει πλέον εξελιχθεί σε μηνιαίο residency στο Λονδρέζικο The Waiting Room. 

Η δισκογραφική Crimes of the future έχει προσθέσει στον κατάλογο της ηχηρά ονόματα όπως οι Betonkrust & Innershades, Black Merlin, DMTR DSTNT & LVRIN, Antoni Maiovvi και NOIA, Rubicon & Rude 66. Εκτός των αμέτρητων collaborations που έχει κάνει ο Tim με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Daniel Avery και Ivan Smagghe, έχει κυκλοφορήσει δικές του παραγωγές σε τεράστιες δισκογραφικές όπως οι Pinkman, Charlois, Knekelhuis, Höga Nord, Bird Scarer, Emotional Response, καθώς και στην επίσης δική του Centuriαns Of Rome, ενώ η νέα χρονιά τον βρίσκει να ξεκινάει με κυκλοφορίες στις Work Of Love, Nocta Numerica, Body Works και Weapons Of Choice. 

[ Anatolian Weapons ] Lurid Music / Emotional Response Athens, GR 
Ο Aggelos Baltas είναι ο άνθρωπος πίσω απ' τα aliases Anatolian Weapons, Dream Weapons και Fantastikoi Hxoi. Παράγει μουσική για περισσότερο από μία δεκαετία, συνδυάζοντας τολμηρά την ψυχεδελική αντίληψη με στοιχεία διαφόρων μουσικών ειδών σε ένα ασυνήθιστο blending δικής του πρωτότυπης ηλεκτρονικής μουσικής με σπάνια samples. 

Τα DJ sets του ακούγονται συχνά στα πιο ιδιαίτερα bars της Αθήνας όπως το Astron, το six d.o.g.s., το Romantso, το Bios Terrace, το Spinster και το Tailor Made, ενώ έχει κάνει πολλές εμφανίσεις, τόσο σε φεστιβάλ όπως το Ελληνικό Reworks Festival, το Insomnia Festival της Νορβηγίας και το Positive Education Festival της Γαλλίας, όσο και σε bars Ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Βερολίνο και η Πράγα. Στο παρελθόν έχει μοιραστεί τα decks με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως οι Red Axes, Manfredas, Modeselektor, Lena Willikens, Vladimir Ivkovic. Acid Arab, Maceo Plex, Ison, Miltiades, Octabot, Terra Exotica, Matt Walsh, Devika, Morah, Koehler, Morgan Hammer, Mick Wills, Jamie Tiller και πολλούς άλλους. 

Το 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο release του στην Αθηναϊκή Lurid Music, ενώ φέτος έχει στα upcoming releases του ένα κομμάτι στο compilation Elsewhere LVI της Αγγλικής δισκογραφικής Emotional Response, καθώς και ένα remix στο τραγούδι της Lena Platonos, 'Cyaniris', που θα κυκλοφορήσει από την Αμερικάνικη Dark Entries Records. Οι παραγωγές του χαίρουν ευρείας εκτίμησης διεθνώς και παίζονται συχνά από διάσημους jockeys όπως οι Lena Willikens, Alexis Le-Tan, Tolouse Low Trax, Phuong Dan, Elena Colombi, Chida, Lipelis και Andrew Weatherall.


Rekviem Alley Bar: Γραβιάς 16, Παλιά Βόλου.
Τηλ. 2421 037467