Χειροτέχνικα Θεσσαλίας 2019 στο πολυχώρο Τσαλαπάτα

Η Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη σε δημοτικότητα και επισκεψιμότητα γιορτή της χειροτεχνίας και του Do-It-Yourself, έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο!

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου, ο πολυχώρος Τσαλαπάτα θα μετατραπεί στο μεγαλύτερο σημείο συνάντησης στη Θεσσαλία για έμπειρους αλλά και επίδοξους χειροτέχνες όλων των ηλικιών.

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας ή γνωρίστε για πρώτη φορά τη μαγεία της χειροτεχνίας, παρακολουθώντας κάποια από τις δεκάδες ομιλίες και παρουσιάσεις που θα διεξαχθούν από κορυφαίους επαγγελματίες και δημιουργούς.

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα εξειδικευμένα Σεμινάρια και δημιουργήστε μέσω καθοδήγησης από ειδικούς, το ολόδικό σας χειροτέχνημα το οποίο και θα κρατήσετε.

Εξερευνήστε την Αγορά όπου οι σημαντικότεροι προμηθευτές και έμποροι του χώρου θα διαθέτουν στο κοινό μια ευρεία γκάμα υλικών και εξοπλισμού για όλους τους τομείς και τα επίπεδα γνώσης στο handicraft.

Όλα τα παραπάνω με μοναδική άνεση σε έναν χώρο εκατοντάδων τετραγωνικών με χώρους εστίασης και υπαίθριο πάρκινγκ, με τη σφραγίδα Τσαλαπάτα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.xeirotexnika.gr
Αν είστε έμπορος ειδών χειροτεχνίας, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως εκθέτης στο https://xeirotexnika.gr/ekthetes/