«Νυκτερινός σταθμός» - θεατρική παράσταση στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Βόλου

Από Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου έως και Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, στις έντεκα και μισή (11:30) το βράδυ ακριβώς, στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Βόλου μια καινούρια θεατρική παράσταση ανεβαίνει στον Βόλο. 

Κάποια άτομα που μένουν στην πόλη και λατρεύουν το Θέατρο θα παρουσιάσουν την θεατρική τους δουλειά στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Βόλου. 

Το έργο λέγεται «Νυκτερινός σταθμός», το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Φαρμακίδη

Παίζουν η Έλενα Κυριάκου, η Ραφαέλα Παπακώστα και ο Γιάννης Φαρμακίδης

Η παράσταση οπωσδήποτε θα γίνει με οποιονδήποτε καιρό. Και η παράσταση θα αρχίσει ακριβώς στις έντεκα και μισή (11:30) το βράδυ, δεν θα τηρηθεί το λεγόμενο ακαδημαϊκό τέταρτο.

Λίγα λόγια
Ένας άντρας και μία γυναίκα χωρίζουν. Αυτός την συνοδεύει μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό για να επιστρέψει εκείνη στη πόλη της. Στον σταθμό μαθαίνουν ότι το τραίνο θα έχει μία ώρα καθυστέρηση. Περιμένουν. Αρχίζουν μιά αδιάφορη συζήτηση για μικροπράγματα. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβουν, η συζήτηση ξεφεύγει από τα μικροπράγματα και εισέρχεται στην ιστορία της σχέσης τους. Και… 

Και την υπόλοιπη ιστορία θα την μάθουν η θεατές εκεί, στην αποβάθρα του σταθμού. Οι ήρωες του έργου μιλούν όρθιοι, το ίδιο όρθιοι θα είναι και οι θεατές, δεν θα υπάρχον καθίσματα. Οι θεατές μπορούν, και πρέπει, να πλησιάσουν τους ηθοποιούς όσο θέλουν. Το ιδεώδες, το ζητούμενο είναι ηθοποιοί και κοινό να νοιώσουν την ανάσα, οι μεν των δε.

Δείτε απόσπασμα από τρέιλερ εδώ