Κοπή πίτας Ελασσονιτών 2019 στην Εξωραϊστική

Την Κυριακή , 17 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η Κοπή της πίτας των Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας με θέμα της φετινής εκδήλωσης ο θρησκευτικός τουρισμός στον Δήμο Ελασσόνας και τον ΝΔ Όλυμπο.

Ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2019 , διοργανώνει ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας στην Κυριακή , 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.30 το πρωΐ 
στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου , στην οποία όσοι τυχεροί παραβρεθούν , θα απολαύσουν τα εκλεκτά προϊόντα της περιοχής της Ελασσόνας και του Ολύμπου , τις περίφημες ελασσονίτικες πίτες ,που με πολύ μεράκι προετοιμάζουν οι Ελασσονίτισσες του Βόλου , κρασιά και τα μοναδικά τυριά ,ενώ θα παρουσιαστούν σε βιντεοπροβολή τα επισκέψιμα Μοναστήρια της περιοχής Ελασσόνας και ΝΔ Ολύμπου!

Για τον λόγο αυτό , ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας ,καλεί όλους τους Ελασσονίτες της Μαγνησίας ,αλλά και τους φίλους τους , να παραβρεθούν σε μια όμορφη εκδήλωση, γεμάτη νοσταλγία και φυσικά να γευτεί, όπως κάθε φορά, εκλεκτά εδέματα της περιοχής του Θεσσαλικού Ολύμπου. 

Συμβολική τιμή εισόδου 8 ευρώ.

Πληροφορίες :
Κ. Σκριάπας Τηλ. 6974-881944
E-mail: skriapask@gmail.com.


 Εξωραϊστική Λέσχη: Ιωάννη Καρτάλη 1, Βόλος.