Πας a tempo Live σήμερα Σάββατο 26.01 στο Τεχνόπολις Stage

Τo Σαββάτο 26 Ιανουαρίου στις 22:00 μ.μ. με ανεβασμένη χειμερινή διάθεση, οι "Πας a tempo" θα βρίσκονται στο Τεχνόπολις stage για ένα δυναμικό live με τα best of κομμάτια τους.

Είσοδος: 4€

Πας a tempo
Οι "Πας a tempo" είναι ένα ακουστικό έντεχνο-ρόκ σχήμα, που απαρτίζεται από ένα πιάνo, μιά κιθάρα, ένα cajon και τρείς φωνές. Το έντεχνο ρόκ, multicultural κατά καιρούς ρεπερτόριο των Πας a tempo έχει κερδίσει μεγάλο μέρος από το live μουσικό κοινό του Βόλου, καθώς έχει να κάνει με τραγούδια αγαπημένα, εναλλακτικά ή σατιρικά, καινούργια ή παλιότερα, διασκευασμένα πάντα για το ύφος που τους χαρακτηρίζει. 

Η Κασσιανή Αμυγδαλίτση, ο Νίκος Παναγιωτίδης και ο Χρήστος Παπάζογλου η αλλιώς οι "Πας a tempo" έχοντας ξεπεράσει μιά δεκαετία εμφανίσεων, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο φαντασία, πολυφωνίες, μουσικότητα και πάθος που τρέφουν χρόνια τις ψυχές τους, δημιουργώντας πάντα ένα δυναμικό κλίμα και τραγουδιστική διάθεση για όλους όσους βρίσκονται μαζί τους.

Με αφετηρία την πρώτη δοκιμή τρίφωνης επεξεργασίας πάνω στον "γερο-νέγρο Τζιμ" του Μάνου Λοΐζου και του Γιάννη Νεγρεπόντη, δόθηκε το έναυσμα για μια μεγάλη προσπάθεια, να αναβιώσουν στην live μουσική σκηνή του Βόλου, ιστορίες, μελωδίες, τραγούδια θρύλους με αρμονίες ανέπαφες από το πέρασμα του καιρού. 

Έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορες σκηνές του Βόλου και όχι μόνο, στις οποίες είχανε την τιμή να γνωριστούνε με το κοινό που τους ακολουθεί χρόνια και το γεμίζουνε πάντοτε μουσικά με το πάθος τους. Ενδεικτικά, μουσικές σκηνές όπως το Καφέ Σαντάν, Τέσσερις εποχές, Όσο πατάει η γάτα, Λυχνάρι - Μουσικός Κήπος (στην Αγριά), Το μυστικό της ζωής (στον Αλμυρό), Γιαλοπαρμένο (στη Γατζέα) αλλά και ο ιστορικός "Ακροβάτης" (όπου γυρίστηκε ο Μπακαλόγατος) στην Αθήνα, φιλοξένησαν πολλές φορές τους Πας a tempo.


Τεχνόπολις Stage: Γ. Λαμπράκη 25, Παλιά Βόλου (Είσοδος από το στενό Γραβιάς)
Τηλ. 699 551 4143.