Λάμπρος Παπαλέξης & Johnny Highway Live ~ Πέμπτη 31.01 στο Palermo

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στις 21.00 το Palermo φιλοξενεί τον Λάμπρο Παπαλέξη τον Johnny Highway και τον ντράμερ των Mr. H.B. Δημήτρη Τσάρνο σε μια live βραδιά με ''Τραγούδια από τον Υπόνομο'' Στο Δρόμο...

Λίγα λόγια για το Live από τον Λάμπρο Παπαλέξη
Έχοντας διαγράψει από το μακρυνό '79 των υπογείων των Αμπελοκήπων έως σήμερα μία πορεία στην τραγουδοποιία και στις ζωντανές εμφανίσεις σχεδόν 35 χρόνων, με κάποια μεγάλα και μικρά διαλείμματα, και επειδή δεν είμαι και ο τύπος του μουσικού που θα μπω στην διαδικασία να μαζέψω όλες τις παλιές μου μπάντες να κάνω ένα tribute - '' 200 χρόνια Λάμπρος Παπαλέξης- Ημέρες Πολιτισμού'', αποφάσισα για μια περίοδο 1-1,5 έτους να βγω στο δρόμο με μια ακουστική κιθάρα και μερικές φαλτσοφυσαρμόνικες και να παίξω σε μικρούς χώρους στην Αθήνα και στην περιφέρεια, για όσα περισσότερα live γίνεται, και με όλη την αμεσότητα που συνοδεύει μία τέτοια κατάσταση, αναλαμβάνοντας και
όλο το ρίσκο του εγχειρήματος.

Ευελπιστώ, όλο αυτό να μου δώσει τον αναγκαίο χρόνο να ολοκληρώσω τις ιδέες για το επόμενο album, με ορίζοντα -ελπίζω-καταγραφής και έκδοσης το 2020, που θα είναι αφιερωμένο σε όλη αυτή τη διαδικασία που ξεκίνησε πριν 35 χρόνια περίπου.

Θα παίξουμε τραγούδια σε ακουστικές version, με το ανάλογο συναίσθημα και την ένταση που αρμόζει σε όλη αυτή τη διαδρομή. Απο τις απαρχές των δυόμιση αφελών ακόρντων των ''Φάντης Μπαστούνι & οι 'Ασσοι'', την περίοδο της πολυφωνικής ''Σαύρας των Βασιλικών Δρόμων'' στην εποχή τις στυλιστικής παράδοσης των ''Χτισμένων... των Θεμελίων''.

Ταυτόχρονα όπως πάντα -αλλά πολύ περισσότερο αυτή τη φορά- θα παίξουμε τραγούδια από ξένους τραγουδοποιούς και μπάντες που καθόρισαν τη σύνθεση, τη στιχουργία μου, αλλά και εμένα τον ίδιο σαν άνθρωπο έως τώρα.

Στη σκηνή σε αυτές τις εμφανίσεις της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας θα είμαι συνεπικουρούμενος και θα μοιραστώ συναίσθημα και ιδρώτα με τον αγαπητό και εξαιρετικό μουσικό και φίλο Johnny Highway (κατά κόσμο Γιάννης Αφένδρας) των Mr. Highway Band στην κιθάρα και στα φωνητικά και στα κρουστά με τον Δημήτρη Τσάρνο (Jim Tsarnos) επίσης drummer των Mr. H.B..

Θα ταξιδέψουμε με βανάκια, τρένα, βαπόρια, αερόστατα και αραμπάδες. Θα τραγουδήσουμε, θα κλάψουμε και θα γελάσουμε όσο φτάνουν οι αντοχές μας και όπου μας βγάλει η άκρη.

Ελπίζουμε όταν θα ολοκληρωθεί όλο αυτό το όμορφο και περιπετειώδες
ταξίδι, να γιορτάσουμε το κλείσιμο με μια τελευταία εμφάνιση
πανηγυρικά.

Palermo Dive Bar: Γραβiιάς 1, Βόλος.