Δηλώσεις συμμετοχής για το "Dancefestival Skopelos 2019"

Την Κυριακή 25, Δευτέρα 26 & Τρίτη 27 Αυγούστου 2019 στο πανέμορφο νησί της Σκοπέλου διοργανώνεται για 7η χρονιά το Καινοτόμο και πρωτότυπο Φεστιβάλ χορού "Dancefestival Skopelos" με αγάπη για την παράδοση, αγάπη για τον χορό και την μουσική.

 Η φετινή λέξη κλειδί για το φεστιβάλ είναι μια: "ΜΕΡΑΚΙ". Δηλώσεις συμμετοχής ανοιχτές. Πληροφορίες ΕΔΩ

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» διοργανώνεται φέτος για έβδομη χρονιά στη Σκόπελο και έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας ζωντανός θεσμός παράδοσης και πολιτισμού.

Για τρεις ολόκληρες μέρες η Σκόπελος θα αποτελέσει σημείο συνάντησης και πολιτισμικής συνεύρεσης για εκατοντάδες χορευτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα αναδειχθεί σε πόλο έλξης για περισσότερους από 7.500 θεατές που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις και τις παράλληλες δραστηριότητες (ημερίδες, σεμινάρια, ανοικτές πρόβες, γλέντια, εκθέσεις, κ.λπ.) του φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο.

Το Φεστιβάλ που είναι μέλος του European και του Word Folklore Festival Association βραβεύτηκε στους διαγωνισμούς Τourism Awards 2017 και Best City Awards 2016.

Επιπλέον, έχει αποτελέσει αντικείμενο ακαδημαϊκών ερευνών και μελετών ελληνικών και ξένων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ενώ έχει παρουσιασθεί ως παράδειγμα καλής πρακτικής σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια.

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!