Αλντάμπρα: Κάποτε στο Νησί, CineDoc Kids στον Βόλο την Κυριακή 3.02

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στο cinedoc τα παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε 3D την προβολή της ταινίας "Αλντάμπρα: Κάποτε στο Νησί" στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Η ιστορία των απίστευτων ζώων που κατοικούσαν πριν 5.000 χρόνια στο δεύτερο μεγαλύτερο κοραλλιογενές νησί του πλανήτη μας, Aldabra, στις Σεϋχέλλες. Καθώς το νησί βυθίζεται και αναδύεται μέσα από τα κύματα του Ινδικού ωκεανού, δίνει ζωή σε νέους ήρωες, όπως γιγαντιαίες θαλάσσιες χελώνες, γιγαντιαία καβούρια και πουλιά χωρίς φτερά. Με την αφήγηση του γνωστού ηθοποιού Pierce Brosnan και συναρπαστικές εικόνες. 
Μετά την προβολή της ταινίας, οι επιστήμονες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Βόλου Δρ. Μάρκος Βαξεβανόπουλος και Αγγελική Ρεϊζοπούλου θα εξηγήσουν στους μικρούς θεατές πώς δημιουργούνται οι κοραλλιογενείς ύφαλοι και τι ιδιαίτερο έχουν οι ζωντανοί οργανισμοί που ζουν πάνω και γύρω από αυτούς. Θα δείξουν από κοντά στα παιδιά κοράλλια και θαλάσσιους απολιθωμένους οργανισμούς που μας βοηθούν να καταλάβουμε πώς εξελίσσεται η ζωή και πώς παίρνουμε πληροφορίες από το παρελθόν. Στο τέλος όλα τα παιδιά θα συμπληρώσουν φύλλα εργασίας, προκειμένου να εμπεδώσουν τις γνώσεις που απέκτησαν από την ταινία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, εισιτήρια αριθμημένων θέσεων πωλούνται στο κατάστημα «έντεκα» (Γκλαβάνη 86- Τ. Οικονομάκη), Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες καταστημάτων, και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, από τις 10.30. 

Τιμή εισιτηρίου: 5€/ Παιδικό, Φοιτητικό και ΑμεΑ: 4€.

CineDoc: Κουμουνδούρου & Ιάσονος, Βόλος.