Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον Γιάννη Φλωρινιώτη (Vid)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι μια προσωπικότητα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς με τη πάροδο όλων αυτών των ετών έχει αποδείξει από γενιά σε γενιά τις λαμπρές και λαμπερές ικανότητές του ως Showman, Τραγουδιστής, Ηθοποιός, Χορευτής, Στιχουργός, Μουσικοσυνθέτης & Σεναριογράφος με 36 δίσκους, 10 ταινίες & 7 σενάρια.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λούκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου


Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά. 

Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ "Τώρα Θέλω Τώρα", που αμέσως γίνεται χρυσό.

Ας τον απολαύσουμε για ακόμη μια φορά τόσο αληθινό στο φακό όπως κάθε φορά άλλωστε, να μας λέει που βρίσκεται αυτό το διάστημα και να προσφέρει απλόχερα Πρωτοχρονιάτικες ευχές για όλους εσάς με πολύ αγάπη.

Πάμε να τον ακούσουμε στο βίντεο που ακολουθεί


Συνέντευξη & Video: Νικολέτα Κουλέτσιου

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!