Γιορτάστε τα Χριστούγεννα στο Βόλο με ένα Paintball Game "CIVIL WAR" στο Racoon City Paintball (Photo&Vid)

Χριστούγεννα είναι και θες να γεμίσεις το πρόγραμμα σου με κάτι διαφορετικό. Θες να έχει σασπένς, αδρεναλίνη, παρέα, ενδιαφέρον και να είναι συναρπαστικό.

Το Racoon City Paintball στο Βόλο διοργανώνει καθημερινά Paintball Games "Civil War" για εφήβους αλλά και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά για να παίξετε ένα φιλικό παιχνίδι μαζί με πολλούς φίλους του Paintball από το Βόλο, τις γύρω περιοχές και από άλλες πόλεις που επισκέπτονται τη πόλη για τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς άλλα και για όλο το χρόνο.


PAINTBALL
Το Paintball (χρωματοσφαίριση) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται σε πεδία από δύο ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να επιτύχουν κάποιο σκοπό, συνήθως να κατακτήσουν την σημαία της αντίπαλης ομάδας.

Για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού, ο κάθε παίκτης προσπαθεί να «μαρκάρει», να διώξει δηλαδή από το παιχνίδι παίκτες της αντίπαλης ομάδας χρησιμοποιώντας «μαρκαδόρους» (τα «όπλα» της χρωματοσφαίρισης) και μπίλιες οι οποίες περιέχουν χρώμα (χρωμόσφαιρες).

Το περίβλημα της μπίλιας είναι από μαλακή ζελατίνη η οποία σπάει όταν η χρωμόσφαιρα προσκρούσει με την απαραίτητη ταχύτητα επάνω σε σκληρή επιφάνεια ή σε κάποιον παίκτη, χρωματίζοντας την επιφάνεια πρόσκρουσης (μαρκάρισμα).
Δες όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό του Paintball εδώ
ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ
Ένας μαρκαδόρος (marker) είναι η αρχική συσκευή που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι του paintball για να σημαδέψει έναν αντιτιθέμενο παίκτη με χρώμα. Χρησιμοποιεί αέριο, για να εξωθήσει τη χρωμόσφαιρα, μέσω μίας κάννης, με 

ταχύτητα περίπου 100 μέτρα/δευτερόλεπτο. Αυτή η ταχύτητα είναι επαρκής για τις περισσότερες χρωμόσφαιρες, έστω ώστε να σπάσουν επάνω στον αντίπαλο.

Το Paintball είναι ένα παιχνίδι με χρωματόσφαιρες , χρωμόσφαιρες , μπίλιες η μπαλάκια που δεν είναι κατασκευασμένα από μπογιά. Είναι μαλακές κάψουλες διαμέτρου 17 χιλ., από ζελατίνη (το ίδιο όπως ζελατίνη σε ζελέ) που περιέχουν ένα μίγμα φυτικών ελαίων και το χρώμα των τροφίμων.

Είναι μη τοξικά, μη καυστικά, υδατοδιαλυτά και βιοδιασπώμενο. Αφαιρούνται πολύ εύκολα από το δέρμα και τα ρούχα με λίγο νερό.

Οι μπίλιες υπάρχουν σε πολλά χρώματα. Όταν η μπίλια πέσει πάνω σε κάποιον παίκτη, σκάει το εξωτερικό περίβλημα, και το χρώμα που υπάρχει μέσα αφήνει ένα έντονο σημάδι στο σημείο εκείνο.

Μόνος η με παρέα το παιχνίδι σε περιμένει για μια πολεμική αναμέτρηση.
Ανοιχτά όλες τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.! Κλείστε ημερομηνία στο 697 473 0776.

Racoon City Paintball Volos: Λαχανά & Βότση, Βόλος.
www.volospaintball.gr

              
Η Ιστορία του Paintball
Η ιστορία του paintball ξεκινάει στις αρχές του 1970, όταν χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο για τη σήμανση σε δέντρα και σε ζώα. Ο Charles Gaines, Hayes Noel και ο Bob Gurnsey ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που σκέφτονται ένα νέο τρόπο για να χρησιμοποιούν τα όπλα και παίζουν μεταξύ τους βαφοντας ο ένας τον άλλον.

Το 1981, δώδεκα φίλοι έπαιξαν το πρώτο παιχνίδι paintball αναψυχής και χρησιμοποιούν τα βιομηχανικά πυροβόλα όπλα paintball από την Εταιρεία Χρωμάτων Nelson σε ένα πεδίο πάνω από 100 στρέμματα (χωρίς μάσκες ή εξοπλισμό ασφαλείας!). Long stretches of quiet, with people busy stalking each other and worried about whether they were being stalked, were the norm..
Ένα από τα πρώτα ονόματα που δίνονται για το άθλημα που τώρα ονομάζουμε σήμερα paintball ήταν «Το Εθνικό παιχνίδι επιβίωσης." 

Αυτό το όνομα αντανακλά τη φύση του paintball καθώς για πρώτη φορά , μια μικρή ομάδα φίλων πήγε μαζί στο δάσος για να παίξει παιχνίδια εξόντωσης . Μερικές φορές οι φίλοι μοιράζοντας σε ομάδες για να παίξουν η μια με την άλλη, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια paintball ήταν ο καθένας μόνος του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».
Με τα χρόνια,το paintball αναψυχής έγινε πιο σύνθετο. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι όταν έπαιζαν χρησιμοποιούσαν ομάδες ,έγιναν τα πρότυπα. Διαφορετικές παραλλαγές του παιχνιδιού άρχισαν να δημιουργούνταιi. 

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι paintball έγινε «πάρτε τη σημαία", αλλά επιθετικά ή αμυντικά σενάρια, επίσης, ήταν δημοφιλή.
Καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για paintball μεγάλωσε, έκανε την ανάπτυξη των εμπορικών βιομηχανιών paintball. Από τότε, το παιχνίδι εξερράγη σε ένα άθλημα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με ερασιτέχνες και επαγγελματίες. 

Γίνονται Τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη, προσφέροντας πολλά μετρητά και έπαθλα εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Σήμερα, τα τουρνουά δέχονται χορηγίες από πολλές επιχειρήσεις όπως η Budweiser , η Pepsi-Cola και πολλά άλλα.

Κλείστε ημερομηνία στο 697 473 0776.

Racoon City Paintball Volos: Λαχανά & Βότση, Βόλος.
Κλείστε ημερομηνία στο 697 473 0776.
Καλές γιορτές.!

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!