Η Σονάτα του Σεληνόφωτος ~ Σάββατο 8.12 στο χωριό του Άι Βασίλη

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 20.30 "Η Σονάτα του Σεληνόφωτος όπως δεν την άκουσε ο Μπετόβεν και όπως δεν την έγραψε ο Ρίτσος" στο χωριό του Άι Βσίλη στο Βόλο

H Ομπρέλα κάνει ένα πάντρεμα παντομίμας, βουβού θεάτρου, κλασσικής μουσικής, Dubstep αλλά και Waltz.

Πατήσαμε επάνω στις νότες της Σονάτας του Σεληνόφωτος. Με ένα έργο παντομίμας και βουβού θεάτρου αγγίζοντας ολοένα την μουσική από όλες τις πλευρές, ερωτοτροπώντας στο πεντάγραμμο και ανταλλάζοντας τα κλειδιά του Σολ και του Φα, προέκυψε ένα έργο που αποτελείται από έξι σκηνές και πέντε χαρακτήρες διαφορετικού βεληνεκούς που δείχνουν την κρίση τους πάνω στην δραματική αυτή ιστορία όπου δεν λείπουν και τα κωμικά στοιχεία. 

Μια ιστορία που για λίγο θα μας ταξιδέψει σε έναν άλλο χρόνο. Μια ιστορία αγάπης στα αθώα χρόνια των 16 έρχεται αντιμέτωπη με τα «πρέπει» και τα «δήθεν» της εποχής και παλεύοντας να βγει νικήτρια τσαλακώνεται και μαραζώνει .

Η ηρωίδα του έργου προσπαθεί να βρει την γαλήνη όταν καλείται να περάσει από την παιδικότητα, την ευαισθησία, τον ρομαντισμό, τον έρωτα, την προσμονή των εφηβικών χρόνων, στην πάλη εναντίον του χρήματος και του πλούτου των ενηλίκων. Να συνειδητοποιήσει και να ζυγίσει την απόφασή που δεν παίρνει μόνη αλλά με το επιβάλλον της μητέρας της προκαλώντας αντιπαραθέσεις, βία και κλάμα.

Οι συντελεστές της ομάδας με σειρά εμφάνισης:
Τώνια Κιουπελόγλου, Δήμητρα Παππά, Μαριέττα Κλάρα, Μάκης Τασιάς, Γιάννης Βαραλής.

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!