Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκης Τζορντανέλλι & Γιώργος Πολυχρονιάδης~ Πέμπτη 27.12 στο Ergon Showground

Στο πλαίσιο τον εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού διοργανώνεται μία μεγάλη συναυλία με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Λάκη Τζορντανέλλι και Γιώργο Πολυχρονιάδη. 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27.12 στο Ergon Showground στις 21:00. 

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες για τους οποίους δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μετρούν σχεδόν 30ετή επιτυχημένη πορεία στη μουσική σκηνή και δισκογραφία, θα μας ταξιδέψουν στα «καλύτερά μας χρόνια», με μια αξέχαστη μουσική περιπλάνηση στο επίκαιρο παρελθόν και το ποιοτικό παρόν του Ελληνικού και διεθνούς πενταγράμμου χαρίζοντας μας τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες που όλοι έχουμε, αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει. 

Μαζί τους θα θυμηθούμε περασμένα καλοκαίρια, γιορτές, πάρτυ και έρωτες. Πρόκειται για μία μουσική παράσταση που γεφυρώνει τα sixties με το σήμερα. Σε αυτά τα χρόνια θα μας μεταφέρουν οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές που σφράγισαν με τις αξέχαστες επιτυχίες τους τις χρυσές δεκαετίες της μουσικής.
Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει πάρτυ, με μουσικές επιλογές των γνωστών DJ Nick Levantis & Francois στα decks!

Οι σπουδαίοι, διαχρονικοί καλλιτέχνες έρχονται στην πόλη μας ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους τοπικούς φορείς όχι μόνο για να μας προσφέρουν απλόχερα το κέφι και τη διασκέδαση αλλά και για να στηρίξουν ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη, με προαιρετική ενίσχυση υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».


Ergon Showground: Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Παλαιά Βόλος.
Τηλ: 6944 7474 94