«Δυόμισι φόνοι κι ένα μπουλντόνγκ» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου ~ Από 4.01.19 κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στο Θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής

Η πρώτη παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου για τη νέα θεατρική σεζόν είναι το έργο των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, «Δυόμισι ΦΟΝΟΙ κι ένα ΜΠΟΥΛΝΤΟΝΓΚ» που από την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου του νέου έτους θα παίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 και κάθε Κυριακή στις 20:00.

Πρόκειται για μια έξοχη διασκευή, βασισμένη στο έργο του Ευγένιου Λαμπίς, «Η υπόθεση της οδού Λουρσίν». Δύο φιλικά ζευγάρια, μια υπηρέτρια, ένας υπαστυνόμος, ο αρχηγός της αστυνομίας, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, ο φόνος μιας χορεύτριας, η κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν στο Παρίσι, και μια σπάνια ασθένεια –η «κολάψους αναγραμμάτικους» - μπλέκουν τους πάντες σ’ ένα δαιμονικό γαϊτανάκι συνεχών, απρόβλεπτων, ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων. 
Μια έξυπνη, σύγχρονη φάρσα, απ’ τους μαέστρους του είδους Μ. Ρέππα- Θ. Παπαθανασίου. Μια θεότρελη κωμωδία με γρήγορο ρυθμό, γεμάτη εκπλήξεις, δολοφονίες, ανατροπές, μυστήριο, κι απίθανες συμπτώσεις. Κι όπως λένε και οι συγγραφείς: «Πόρτα ανοίγει, πόρτα κλείνει και οι ήρωες της φάρσας χάνουν τα ρούχα τους, τα λόγια τους, τις συζύγους τους, τη φωνή τους, την κοινωνική τους υπόσταση, χάνουν τ’ αυγά και τα πασχάλια». 

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, Γρηγόρη Γαλάτη, η σκηνογραφία στον Αλέξανδρο Ψυχούλη, η μουσική επιμέλεια στον Τόλη Κόκκινο και τα κοστούμια στην Ασπασία Μπότα

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης: 
Νιόβη Κωστοπούλου, Απόστολος Τσιρώνης, Βιβή Νικοπούλου, Γιάννης Κοτσαρίνης, Σύνθια Μπατσή, Βλάσσης Ζώτης. 

Εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2018-2020 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. 

Πληροφορίες-προπώληση εισιτηρίων στο «Δίαυλο» (Σκενδεράνη 11, τηλ. 24210 33692) και στο Ταμείο του Θεάτρου (24210 27441). 
Διεύθυνση Πολιτισμού : 24210 82358, 24210 82870.


Θέατρο Παλιάς Ηλεκτρικής: Χατζηαργύρη 89, Βόλος.
Τηλ. 2421 078164