Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων 30.11.2018 ~ 6.1.2019 στη Πλατεία Πανεπιστημίου

Έτσι φέτος ο Δήμος Βόλου δημιούργησε ένα θεματικό πάρκο με τίτλο ''Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων''. Το θεματικό πάρκο θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό από 30 Νοεμβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019 να παρατηρήσει ανθρώπους και ζώα της προ'ι'στορικής εποχής της πιο επιτυχημένης κινηματογραφικής παιδικής ταινίας "Η εποχή των παγετόνων" που θα βρεθούν για περίπου είκοσι ημέρες στην οδό Παύλου Μελά & Ερμού !

Έρχονται... για να βγάλουν από τον πάγο τα μυστικά τους και να τα αποκαλύψουν μπροστά μας. Άνθρωποι και ζώα της προϊστορικής εποχής πασχίζουν για την επιβίωσή τους σε ένα θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο!


Ένα διαφορετικό Xριστουγεννιάτικο ταξίδι στο χρόνο με ζώα που έζησαν στη γη πριν από εκατομμύρια χρόνια, στη γεμάτη μυστήρια “Εποχή των Παγετώνων”. Μέσα σε ένα χειμωνιάτικο, κατάλευκο, χριστουγεννιάτικο και παγωμένο σκηνικό χαμηλής θερμοκρασίας, σκληροτράχηλοι άνθρωποι εκείνης της εποχής, δίνουν τη μάχη της επιβίωσης με τα άγρια θηρία.
Το θεματικό πάρκο, «Απόδραση στην Εποχή των Παγετώνων», συνδυάζει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία με τη μάθηση, αφού ουσιαστικά ξεπερνά το στάδιο της απλής παρουσίασης ονομάτων, εικόνων, ιστοριών και σκηνογραφίας και περνάει στη φάση της συνεκτικής εμπειρίας. Στις οργανωμένες επισκέψεις των σχολείων, οι μαθητές από την αρχή μέχρι το τέλος του θεματικού πάρκου θα παρακολουθούν, θα αλληλεπιδρούν και θα συμμετέχουν σε χώρους και εκθέματα απόλυτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. 
Γνωρίστε όλα τα μυστικά των μικρών αλλά και τεράστιων ζώων της εποχής των Παγετώνων. Νιώστεότι σχεδόν αγγίζετε το τρίχωμα από τα Μαμούθ, τους μαχαιρόδοντες, τους γλυπτόδοντες, τη μεγαλοπρεπή τίγρη, τον γιγάντιο κάστορα και άλλα… χαριτωμένα ζωάκια!

Περιηγηθείτε στο πάρκο με τη βοήθεια των ξεναγών και ειδικών σημάνσεων που περιλαμβάνουν και όλο το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό.
Εξερευνήστε έναν περιπετειώδη κόσμο, που στη σημερινή εποχή φαίνεται φανταστικός και βγαλμένος από παραμύθι! 


Εφοδιαστείτε με γνώσεις για σημαντικές, επιστημονικές ανακαλύψεις, που αφορούν τη συγκεκριμένη περίοδο!
Ακούστε τους ήχους αυτών των προϊστορικών ζώων, θαυμάστε τα χρώματά τους, παρακολουθήστε τις κινήσεις τους και ζήστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Ωράριο λειτουργίας
30.11.18 ~ 21.12.15: Από τις 9 π.μ. έως 13.30 & 17.00 έως 20.30.
22.12.18 ~ 6.01.19: Από τις 10 το πρωί έως τις 20.30 το απόγευμα.


Για ομαδικές επισκέψεις επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 24210 82870 & 24210 82358 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. έως 15.00.

Είσοδος 2€

Πλατεία Πανεπιστημίου: Δημητριάδος & Ροζού, Βόλος.
Πληροφορίες για τους μικρούς παγετόνες στη Θεσσαλία από το meteovolos.gr

Δείτε καθημερινά όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέσα από το www.VolosEvents.GR.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook να μαθαίνετε όλα τα event της Μαγνησίας!
- Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@volosevents.gr