2009 ~ 2019 Δέκα Χρόνια Ιππόκαμπος: Αγοράστε τα Επετειακά Βραχιολάκια τους & γίνετε αρωγοί της προσπάθειας!

Δέκα χρόνια Ιππόπκαμπος.
Ο Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» που σήμερα αριθμεί 110 τακτικά και 50 πενήντα αρωγά μέλη, κλείνει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του και προσφέρει για όσους θέλουν να υποστηρίξουν τη δράση του τα επετειακά βραχιολάκια του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ φτιαγμένα από σιλικόνη, με χάραξη, σε 4 χρώματα, Κόκκινο, άσπρο, πορτοκαλί & Θαλασσί με κόστος 3€. 

Τα επετειακά βραχιόλια μπορείτε να τα αγοράσετε Κάθε Δευτέρα 5-7 & κάθε Παρασκευή πρωί 11-1 από τα γραφεία του Συλλόγου Ιππόκαμπος στην Ν. Γάτσου 68 & Ρ. Φεραίου Τ.Κ. 38333, Βόλος.
Πληροφορίες στο τηλ.. 24210 44828 & 697 483 8599.
Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» ιδρύθηκε στο Βόλο το 2009 και αποτελεί το μοναδικό αμιγώς Α’ βάθμιο κοινωνικό- συνδικαλιστικό φορέα των ατόμων με κινητική αναπηρία και των οικογενειών τους στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μέλη του Σωματείου γίνονται Άτομα με Κινητική Αναπηρία (ΑμεΚΑ), που έχουν ποσοστό κινητικής αναπηρίας αποδεδειγμένο με απόφαση υγειονομικής επιτροπής από 50% και άνω (από οποιαδήποτε αιτία) και κατοικούν στο Ν. Μαγνησίας.
Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αποτελεί μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) στην οποία μετέχουμε και στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Θεσσαλίας (ΠΟΜΑμεΑ Θεσσαλίας) με εκλεγμένους αντιπροσώπους και στις 3 βαθμίδες.

Χρόνια Πολλά!

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!