Ξεκινάει η "58η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου 2018". Δείτε όλες τις πληροφορίες ΕΔΩ!

Με μεγάλα ονόματα θα διεξαχθούν φέτος οι εκδηλώσεις της "58ης Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου" η οποία θα διαρκέσει από το Σάββατο 11 έως και την Τρίτη 14 Αυγούστου στην παραλία Νέας Αγχιάλου στο Ανοιχτό Πολιτιστικό Κέντρο "Νίκος Σαρμάνης".

Η 58η Γιορτή κρασιού Αγχιάλου πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε χρόνο, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους πολιτιστικούς συλλόγους της Νέας Αγχιάλου, σας προσκαλούν για ακόμη μια χρονιά σε μια γιορτή ¨σταθμός¨ στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής που δίνει μεγάλη αξία στο παραγόμενο προϊόν, το κρασί των Αγχιαλιτών, από τον Α.Π.Σ Νέας Αγχιάλου "Η Δήμητρα" που επί 100 Χρόνια παράγει κάποια από τα καλύτερα κρασιά και τσίπουρα ανά την Ελλάδα συνεισφέροντας στην διάδοση της παραγωγής και εκμετάλλευσης του.

Το VolosEvents.GR για 1η χρονιά στηρίζει ως Υποστηρικτής και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ Χορηγός Επικοινωνίας τις εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου.

Ειδικότερα φέτος την γιορτή θα κοσμήσουν με την παρουσία τους στην σκηνή της γιορτής, οι κορυφαίοι δεξιοτέχνες της μουσικής του αιώνα που διανύουμε κατά ημερομηνία:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ:

Σάββατο 11 Αυγούστου
Το Σάββατο 11 Αυγούστου, στην έναρξη των εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού Ν. Αγχιάλου, για πρώτη φορά έρχεται ο Χρήστος Χολίδης και η Αγγελική Ηλιάδη σε μία μοναδική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια & πολύ χορό.

Ώρα Έναρξης: 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€


Κυριακή 12 Αυγούστου
Την Κυριακή 12 Αυγούστου στο stage της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου θα ανέβουν οι μοναδικοί 
Γιώργος Πάγκαλος & Αΐντα σε μία ξεσηκωτική μουσική βραδιά.

Ώρα Έναρξης: 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 3€


Δευτέρα 13 Αυγούστου

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου γ
λεντάμε με τον μοναδικό Γιάννη Καψάλη, την αγαπημένη Γιώτα Γρίβα τον βιρτουόζο του κλαρίνου Μάκη Τσίκο, σε ένα λαϊκο, δημοτικό, παραδοσιακό γλέντι που θα ξεσηκώσει τους πάντες.  

Ώρα Έναρξης: 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 6€


Τρίτη 14 Αυγούστου
Την Τρίτη 14 Αυγούστου οι εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου κλείνουν με 
μεγάλη συναυλία από την αρχόντισσα του λαϊκού τραγουδιού ΓΛΥΚΕΡΙΑ με τη συμμετοχή του ταλαντούχου τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου. Μία βραδιά που δεν θα χάσει κανείς όπου όλοι μαζί θα σιγοτραγουδήσουμε μέχρι πρωίας παρέα "Άιντε μάτια μου γλυκά" και όλες τις μεγάλες της παλιές και νέες επιτυχίες. 

Ώρα Έναρξης: 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 8€

ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ 58η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

Η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου, θεσμός πλέον για την περιοχή, διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1960. Πάντα επικρατούσε κέφι, ενθουσιασμός και διασκέδαση ανάλογη με εκείνη που υπήρχε τις μέρες του τρύγου στην Αγχίαλο της Ανατολικής Ρωμυλίας. Το μεράκι για την καλλιέργεια της αμπελουργίας, παραμένει η σημαντικότερη κοινή πολιτιστική παράμετρος της παλαιάς και της Νέας Αγχιάλου. Κάθε χρόνο η γιορτή διοργανώνεται στηριζόμενη σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που να είναι προσιτό σε όλους, σ’ έναν χώρο πραγματικά πολύ όμορφο και φιλόξενο, δίπλα στην θάλασσα.
Στην φετεινή Γιορτή Κρασιού θα προσφέρεται δωρεάν το φημισμένο κρασί του συνεταιρισμού της Νέας Αγχιάλου, ενώ κάθε βράδυ οι πόρτες θα ανοίγουν στις 8:00 μ.μ.

Οι προετοιμασίες για τον φετινό εορτασμό έχουν ήδη ξεκινήσει και σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε μαζί αυτές την ονειρικές βραδιές παρέα με καταξιωμένους δισκογραφικά καλλιτέχνες, μεράκι, κέφι, πολύ χορό και ντόπιο κρασι!

Υποστηρικτής και Μεγάλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ Χορηγός Επικοινωνίας για 1η χρονιά είναι το www.VolosEvents,GR
Σάββατο 11 Αυγούστου

Κυριακή 12 Αυγούστου Πάγκαλος & Αΐντα

Δευτέρα 13 Αυγούστου

Τρίτη 14 Αυγούστου ~ Γλυκερία
Γιορτή κρασιού Νέας Αγχιάλου 2018® 

*Κάντε Like (y) στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα μας!

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!