Όλα όσα ζήσαμε με Γιώργο Πάγκαλο & Αίντα την 2η μέρα της "58ης Γιορτής Κρασιού Ν. Αγχιάλου 2018"

Κείμενο, Video, Photo: Νικολέτα Κουλέτσιου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Αυγούστου η 2η ημέρα της Γιορτής Κρασιού Ν. Αγχιάλου 2018, για 58η συνεχή χρονιά! Μια γιορτή που αναμφίβολα για πολλά χρόνια αναδεικνύει τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ και 
γλέντησε με τους καλεσμένους της βραδιάς, Γιώργο Πάγκαλο & Αίντα σε μια μοναδική παρέα με αγαπημένα Έντεχνα, λαϊκά, μαντινάδες και τραγούδια από την Κρήτη και τη συμμετοχή του Νίκου Μουτσελου στο κλαρίνο , την γκάιντα και τα πνευστά, με δωρεάν κρασί από τα περίφημα κρασιά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και θαύμασε το παραδοσιακό κάλεσμα των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου "Η Νέα Αγχίαλος", και του Συλλόγου των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν.Αγχιάλου "Η ΟΞΥΑ".
Η 58η γιορτή κρασιού ήταν μια εκδήλωση που η νέα και η παλιά γενιά Ν. Αγχιάλου ζωντάνεψε και ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά, δίνοντας μια διαφορετική προσέγγιση, μέσα από τις αναφορές στην παράδοση και τη διατήρηση του πρώτου ονόματος στην παραγωγή κρασιού που αναδειξε τις παραδόσεις του τόπου μας.

Δείτε όσα όσα κατέγραψε η κάμερα του VolosEvents.GR τη βραδιά εκείνη!

58η Γιορτή Κρασιού Αγχιάλου 2018 ® 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ Χορηγός επικοινωνίας VolosEvents.GR

Μάθε πρώτος όλα τα νέα του www.VolosEvents.GR στ σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!