Καψάλης - Γρίβα και στο κλαρίνο Μ. Τσίκος την Δευτέρα 13 Αυγούστου στην "58ή Γιορτή Κρασιού Ν. Αγχιάλου 2018"

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου 2018 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην "58η Γιορτή Κρασιού Ν. Αγχίάλου" για να συναντήσουμε από κοντά τα πιο κορυφαία ονόματα του δημοτικού τραγουδιού, τα "αγρίμια"  Γιάννη ΚαψάληΓιώτα Γρίβα και τον δεξιοτέχνη του κλαρίνου Μάκη Τσίκοσε μια βραδιά που θα τα έχει όλα!!!

Οι μεγαλύτερες λαϊκοδημοτικές επιτυχίες  της εποχής που διανύουμε με το πιο δυνατό σχήμα, θα γεμίσουν τη βραδιά της γιορτής με αγαπημένα τραγούδια όπως "Το μαντήλι", "το ραβασάκι", "η παραπονιάρα μου καρδιά" και πολλά άλλα που θα ακούσουμε και θα χορέψουμε.

Το μεγάλο λαϊκό δημοτικό γλέντι του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός & ξεκινά στο ανοιχτό Πολιτιστικό Κέντρο "Νίκος Σαρμάνης" την 3η ημέρα της αγαπημένης μας Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου 2018.
Ο Γιάννης, η Γιώτα και ο Μάκης θα είναι κοντά μας για μια ανεπανάληπτη βραδιά, την καλύτερη και την πιο κεφάτη του φετινού καλοκαιριού.
Μην την χάσετε θα  γίνει χαμός!!!


Δευτέρα 13 Αυγούστου
Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Γρίβα & Μάκης Τσίκος στο κλαρίνο
Ώρα Έναρξης: 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ: 6€

Η 58η Γιορτή κρασιού Αγχιάλου πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε χρόνο, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους πολιτιστικούς συλλόγους της Νέας Αγχιάλου, σας προσκαλούν για ακόμη μια χρονιά σε μια γιορτή ¨σταθμός¨ στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής που δίνει μεγάλη αξία στο παραγόμενο προϊόν, το κρασί των Αγχιαλιτών, από τον Α.Π.Σ Νέας Αγχιάλου "Η Δήμητρα" που επί 100 Χρόνια παράγει κάποια από τα καλύτερα κρασιά και τσίπουρα ανά την Ελλάδα συνεισφέροντας στην διάδοση της παραγωγής και εκμετάλλευσης του.

Το VolosEvents.GR για 1η χρονιά στηρίζει ως Υποστηρικτής και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ Χορηγός Επικοινωνίας τις εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού Αγχιάλου 2018.
Γιάννης Καψάλης, Γιώτα Γρίβα & Μάκης Τσίκος
Μάκης Τσίκος σττο κλαρίνο
Βίντεο από την συνέντευξη στον Μάκη Τσίκο
Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της 58ης Γιορτής Κρασιού Ν. Αγχιάλου ΕΔΩ
*Κάντε Like (y) στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα μας!

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!