Όλα όσα ζήσαμε με Χρήστο Χολίδη & Αγγελική Ηλιάδη την 1η μέρα της "58ης Γιορτής Κρασιού Ν. Αγχιάλου 2018"

Κείμενο, Video, Photo: Νικολέτα Κουλέτσιου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η 58η Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου 2018 που έγινε από το Σάββατο 11 έως και την Τρίτη 14 Αυγούστου στο πολιτιστικό κέντρο Νίκος Σαρμάνης στην παραλία. Χιλιάδες επισκέπτες για 4 μέρες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν τοπικό κρασί και να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική.

Στη γιορτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» κ. Ιωάννης Κίτσιος, ο Aντιδήμαρχος καθαριότητας Δ. Βόλου κ. Γιώργος Πράττος, o Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας Βόλου κ. Ανδρέας - Άρης Ζέρβας, η Εκπαιδευτικός - Δημοτική σύμβουλος ,πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βολου κ. Γεωργία Μποντού - Τοκαλή κ.α.
Την εκδήλωση άνοιξε ο γνωστός ηθοποιός, μίμος & κομφερανσιέ Γιάννης Μπουρνέλης ο όποιος έκανε και όλη την παρουσίαση της γιορτής και τις 4 ημέρες, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε για μια σύντομη αναφορά στους Αγχιάλίτες της Ανατολικής Ρωμυλίας ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος. 

Την πρώτη βραδιά ο κόσμος είχε να επιλέξει να γλεντήσει ανάμεσα σε δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αυτό του Χρήστου Χολίδη και της Αγγελικής Ηλιάδη που με το κέφι και το γλέντι τους ξεσήκωσαν τους επισκέπτες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το κρασί έρεε άφθονο και ο χορός κυριαρχούσε, αποδεικνύοντας και με το παραπάνω την αλήθεια της φράσης "οίνος ευφραίνει καρδίαν"!

Η έναρξη της μεγάλης αυτής γιορτής έγινε με την μοναδική Αγγελική Ηλιάδη που τραγούδησε όλες τις επιτυχίες της και θάμπωσε το κοινό με την ομορφιά και το σκέρτσο της, ενώ οι τίτλοι τέλους έπεσαν με τον αγαπημένο μας Χρήστο Χολίδη που «ξεσήκωσε» στην κυριολεξία τους χιλιάδες επισκέπτες.

Όλα αυτά τα χρόνια η «Γιορτή Κρασιού» έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάδειξη της Ν. Αγχιάλου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της ως τουριστικό προορισμό ενώ σημαντική παράμετρος στην φετινή 58η Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου είναι ότι η γιορτή συμπίπτει με τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της οργάνωσης.

Και φέτος ο κόσμος αγκάλιασε με πολύ αγάπη αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που έκανε την Αγχίελο και όλους τους επισκέπτες της να "χορεύουν" στους ρυθμούς της για 4 ημέρες!

Δείτε τα video και τις φωτογραφίες που ετοιμάσαμε με όλα όσα είδαμε μέσα από την camera του VolosEvents.GR:58η Γιορτή Κρασιού Αγχιάλου 2018 ® 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ Χορηγός επικοινωνίας VolosEvents.GR


Μάθε πρώτος όλα τα νέα του www.VolosEvents.GR στ σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!