Συνέντευξη του Μάγου Sankara στην Νικολέτα Κουλέτσιου (Vid)

Ο Μάγος Σανκάρα ~ Sankara γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην τέχνη της ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαίσθησης.

Ανήσυχος και τελειομανής ο Σανκάρα σύντομα θα εγκαταλείψει την Αθήνα και θα βρεθεί στην Αμερική. Εκεί με συνεχής σπουδές κυρίως στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας, θα καταφέρει σε σύντομο διάστημα να ξεχωρίσει ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη και δίνοντας μια άλλη διάσταση στο χώρο της μαγείας, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα.

Εκεί που η καρδιά σας δονείται έντονα κι αδιάκοπα...Εκεί που το μυστήριο σας τυλίγει απαλά και καθηλωτικά ...Εκεί που η αντίληψή σας ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας...βρίσκεται ο μεγάλος Έλληνας illusionist Sankara, ειδικότητα του να φτάνει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, να παίζει παιχνίδια με τον χρόνο, να υπερπηδά τα φυσικά -ανθρωπίνως δυνατά- όρια και να μαγνητίζει το μυαλό σας σε κάθε του show.

Δείτε τον να μας αποκαλύπτει όσα δεν μάθαμε ποτέ για την μαγεία και τον ίδιο σε ένα μοναδικό βίντεο.
Τον μάγο μπορείτε να τον βρείτε μέσω του Official site: www.sankara.gr είτε μέσω της official page στο facebook: www.facebook/SankaraOfficialPage
Sankara 2018®

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!