"Μάγεψε" το κοινό το Φιλανθρωπικό Dare ...Fashion show της Πενθεσίλεια & ο στόχος επιτεύχθη (Photo & Video)


Αναμφίβολα το Dare fashion show που διοργανώθηκε από την Πενθεσίλεια την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στο Πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο, έσπασε κάθε ρεκόρ!

Με πάνω απο 1000 καλεσμένους να παρευρίσκονται στο Τσαλαπάτα έως και μιάμιση ώρα πριν, το event της Δευτέρας έδωσε άλλο νόημα και διάσταση χάνοντας πλέον ο καθένας μας την αίσθηση τόπου, ημέρας και χρόνου.


Το show είχε ως κεντρικό στόχο και γνώμονα την ευαισθητοποίηση του κοινού στο να καταφέρει εν'τέλει να επιτευχθεί ο ιερός σκοπός της Πενθεσίλεια και να συγκεντρωθούν τα έσοδα υπέρ των ειδικών σχολείων Αγριάς και «Κενταύρων» Ν. Ιωνίας, και να διατεθούν στην υλικοτεχνική υποδομή που έχουν άμεση ανάγκη.

Εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής, της Περιφέρειας του πολιτικού και του δημόσιου βίου του Βόλου έκαναν την εμφάνισή τους δηλώνοντας με το παρόν τους σύμμαχοι σε αυτό το κοινό σκοπό.

Την εκδήλωση συνόδεψαν επι σκηνής γνωστές επιχειρήσεις ένδυσης του Βόλου και της Λάρισας με γυναικεία, ανδρική και παιδική μόδα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε κυρίως η guest εμφάνιση την Miss Hellas 2017 Θεοδώρας Σούκια η οποία "περπάτησε" με ένα εντυπωσιακό κατάλευκο νυφικό υπογεγραμμένο από τον Βολιώτη σχεδιαστή Γιώργο Λημναίο, ενώ πολλές ήταν οι δημιουργίες του που ξεχώρισαν και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των παρευρεσκομένων.

Ο Διευθυντής της σχολής ΙΕΚ Δήμητρα κ. Βασίλης Ζάρκος, οι εκπαιδευτές, σπουδαστές και τα μοντέλα με την στηριξή τους έκαναν τόσο αισθητή την παρουσία τους τόσο στη πασαρέλα όσο και στο χειροκρότημα που έλαβαν και έδωσαν απλόχερα καθ'όλη τη διάρκεια του event.

Την παρουσίαση ανέλαβε η Φιλίππα Βούλγαρη που αισίως έφερε εις πέρας έως το τέλος της διοργάνωσης.


Την μουσική επιμέλεια όλου του event επιμελήθηκε με αστείρευτο κέφι, συμμετοχή και χαμόγελο ο DJ Κωνσταντίνος Πιλάτος.


Συγχαρητήρια στην Έλενα Αλεξίου, Νίκη Πρίτζου και Μαρία Καρδάρα (Πενθεσίλεια) για όλη την διοργάνωση και το φιλανθρωπικό σκοπό της εκδηλώσης.

Δε θα πούμε άλλα θα σας αφήσουμε να τα δείτε!

Όλα όσα ποτέ δε σας δείξανε από το Backstage του Φιλανθρωπικού event "Dare fashion show" στις 2/07/18

Βίντεο backstage


Χορηγός επικοινωνίας όλο αυτό διάστημα ανελιπώς και καθημερινός ήταν τα site μας www.VolosEvents.GR για την Μαγνησία και www.larissorama.gr για την Θεσσαλία.


Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!