"Μεταξύ σοβαρού και αστείου" της Άννας Κορτέση, ένα διήγημα αφιερωμένο στον Βασίλη Πιπέρη και την αποκατάσταση της υγείας του

Το βιβλίο "Μεταξύ σοβαρού και αστείου" έχει εξ'αρχής γραφτεί για να υπηρετήσει έναν ιερό σκοπό, και πέρα από την οικονομική συμπαράσταση που αντικειμενικά προσφέρει με την πώληση του, καταφέρνει να φωνάξει ότι τα άτομα που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή δεν έχουν ανάγκη τον οίκτο αλλά τη συμπαράστασή μας.

 Το "Μεταξύ σοβαρού και αστείου" είναι ένα διήγημα στο οποίο η συγγραφέας Άννα Κορτέση, με κεντρικό ήρωα τον Βασίλη Πιπέρη, δένει αρμονικά αφηγήσεις & συναισθήματα με στόχο να μας βάλει στον άγνωστο κόσμο των ανθρώπων που από μια κακή συγκυρία βρέθηκαν καθηλωμένοι σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.
Το βιβλίο δεν θα το βρείτε σε κάποιο εκδοτικό οίκο, ούτε και σε βιβλιοπωλείο. Μπορείτε μόνο να το αγοράσετε για να προσφέρετε και εσείς την αγάπη και την στήριξή σας για τις συνεδρίες αποθεραπείας του Βασίλη Πιπέρη στα εξής σημεία:
✅ Με μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ΕΔΩ και στο τηλ. 694 564 0499.
✅ Με μήνυμα στη σελίδα της "Εθελλοντικής Ομάδας Στήριξης" ΕΔΩ
➡️ Κόστος: 10€
Η Άννα Κορτέση έχει παραχωρήσει όλα τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου της για την αγορά τεσσάρων αναπηρικών αμαξιδίων και για να καταφέρει ο Βασίλης Πιπέρης να συνεχίσει τις θεραπείες του.
Ποια είναι όμως η τόσο γλυκειά & ευαισθοτοποιημένη παρουσία "Άννα Κορτέση"; Πάμε να την γνωρίσουμε!
Η Άννα Κορτέση γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νέο Σκοπό Σερρών. Σπούδασε στη Δράμα και αμέσως μετά κατατάχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι στρατιωτικός και βραβευμένη αθλήτρια σκοποβολής. Υπηρέτησε στην Ρόδο και πριν τρία χρόνια βρέθηκε στην Λάρισα όπου αμέσως δραστηριοποιήθηκε ως εθελόντρια συμμετέχοντας στην ομάδα “Προσφέρω”.Το πάθος της για προσφορά στον συνάνθρωπο την οδήγησε σε μεγάλο Κέντρο Αποκατάστασης συμπαραστάτρια νέων παιδιών ανθρώπων που μια κακιά στιγμή της ζωής τους τα καθήλωσε σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.
Μέσα στα πλαίσια αυτής της δράσης της, έγραψε και το βιβλίο «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» με κεντρικό ήρωα - πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους από τη συμμετοχή του στην ξεκαρδιστική σειρά Α.Μ.Α.Ν τα καθάρματαΒασίλη Πιπέρη. Τον Βασίλη τον γνώρισε όταν επισκεύθηκε τον Κέντρο Αποκατάστασης "Animus" σε μια γιορτή που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα που συμμετείχε, και ενώ τον είχε ξανασυναντήσει σε άλλες παρόμοιες δράσεις, της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι με τα συνεχή αστεία και τα πειράγματα του χάριζε κέφι σε έναν χώρο που το χαμόγελο σπανίζει. Έτσι σκέφθηκε να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει πιο ουσιαστικά. Τον συνάντησε προσωπικά και μέσα από τις συζητήσεις τους γεννήθηκε αυτό το βιβλίο.
Η Άννα είναι μητέρα, δραστήρια και ανήσυχο πνεύμα. Καθημερινά παρευρίσκεται σε διάφορες εθελοντικές δράσεις, διεκδικεί δικαιώματα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από τις αρχές & καλείται σαν παρουσιάστρια σε διάφορες εκδηλώσεις.
Έχει γράψει πέντε συγγραφικά βιβλία "γεννημένα" το καθένα για ιδιαίτερο σκοπό.anna kortesi syggrafi

eo sthrixh larisas piperis kortesimetaxy sovarou kai asteiou vasilis piperismetaxy sovarou kai asteiou anna kortesivasilis piperis apotherapeiaapotherapeia vasili piperi afisa
Αγοράστε το βιβλίο εδώ:
✅ Με μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του Βασίλη στο Facebook ΕΔΩ  και στο τηλ. 694 564 0499.
✅ Με μήνυμα στη σελίδα της "Εθελλοντικής Ομάδας Στήριξης" ΕΔΩ
➡️ Κόστος: 10€
Κείμενο, επιμέλεια, παρουσίαση: Νικολέτα Κουλέτσιου

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!