📌 Ποιοι είμαστε!

Ο Οδηγός διασκέδασης και φαγητού για την Μαγνησία www.volosevents.gr  είναι ένας νέος “ατόφιος” οδηγός για τα event, τα live και τα happenings που συμβαίνουν καθημερινά στη πόλη του Βόλου και γύρω από αυτή.

Ο οδηγός volosevents περιστρέφεται κυρίως σε ότι αφορά το Νομό Μαγνησίας, αναρτώντας καθημερινά ότι παίζει στο Βόλο, το Πήλιο, τη Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, Αλμυρό, Αγχίαλο κ.α από #event #live#φαγητό#μπουζούκια #πολιτισμό #παιδί #χορό #βιβλίο #σινεμά#αποδράσεις #σπορ #άθληση και κάποιες “ζωντανές” διαφημίσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από το Νομό.

✅ Στόχος μας είναι η ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου της πόλης του Βόλου, του Νομού Μαγνησίας, η χρήστες άλλων πόλεων της Ελλάδας και του εξωτερικού, να ενημερώνονται για τις καθημερινές δράσεις των επιχειρήσεων στη Μαγνησία, να τις επισκέπτονται, καθώς και νέοι επισκέπτες να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν σε κάθε τους διαδρομή.

Το site, η σελίδα και η ομάδα μας, ανανεώνονται καθημερινά με όλα τα νέα γεγονότα γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι και να μας επισκέπτεστε, η κάντε Like   για να σας έρχονται τα νέα μας από μόνα τους.

📌 Στην ομάδα VolosEvents ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ότι συμβαίνει στην πόλη σε event ανεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται γνωστό, επιχειρήσεις ανακοινώνουν θέματα εμπορικού τύπου και προσφορές προς εμάς. Βάλτε και τους φίλους σας, να γίνουμε πολλοί και να έχουμε δύναμη.

Εδώ έχουμε και ένα βήμα, για να ανακοινώνουμε τις ειδήσεις που ανεβάζουμε στο www.VolosEvents.gr .  Καλή περιήγηση!

Με εκτίμηση
www.volosevents.gr


📌 Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας. 
  • Ηλεκτρονικά στο E-mail📧 info@volosevents.gr
  • Με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: Volosevents.gr 

Subscribe στο YoutTube Channel

Κάντε Like στη σελίδα μας!